Thursday, 7 November 2013

What? November!


Assalamualaikum and Hai Hello Kitty Lover!
Our theme for this month is Hello Kitty.

Its your Birthday! Happy Birthday!

Apa yang paling di ingini buat Hello Kitty Lover?

Kek Hari jadi?
[ Sumber gambar : click ]

atau sambutan hari jadi seperti ini?

[ Sumber gambar : Google ]

Jika anda mahu sambutan hari jadi. Pastinya akan lebih meriah dengan ada nya candy buffer yang comel dihiasi dengan Hello kitty.

Ini antara contoh candy buffer..




Sumber gambar : Google.

kepada yang ingin membuat tempahan candy treat utk ur kids' birthday..
boleh terus email/whatsapp/wechat kami
twentythirteencrew@gmail.com
0136988987/0127367161


Monday, 30 September 2013

ITS UR BIRTHDAY OCTO!!!


ツ Haii semua!!

sekejap je masa berlalu... pejam celik hari ni dah 1 october..
so happy birthday kepada semua yang menyambut birthday pada bulan ini..
semoga ape yang diimpikan tercapai ya!


Tema kali ini inspired dari cartoon Despicable Me 

sumber: http://kidspartyhub.blogspot.com

Sumber: http://www.karaspartyideas.com


sebenarnye banyak lagi contoh2 untuk candy table.. tapi kami hanya sempat selitkan dua sahaja kali ini..
kepada yang ingin membuat tempahan candy treat utk ur kids' birthday..
boleh terus email/whatsapp/wechat kami
twentythirteencrew@gmail.com
0136988987/0127367161


sebelum itu.. harap terhibur dengan video birthday kat bawah ni..!!
and see u to the next entry.. byee! tc! 

Saturday, 21 September 2013

TESTIMONIAL

ツ haihai semua..!


hehehe.. 
banyak betul entry petang ni kan.. 
sementara ada masa... kami cuba kejarkan jugak petang ni dengan gigih!!
Entry terakhir untuk petang ini ialah testimonial..


✿ Testimoni Event MerdekaRaya Theme ✿

sumber : TwentyThirteen Crew (profile page)

Sumber: TwentyThirteen Crew (Profile Page)

Sumber: TwentyThirteen Crew (Profile Page)


Sumber: Our Customer



ツ Terima kasih En Hari & Kak Yan atas kepercayaan yang diberikan untuk menjayakan majlis..
Kalau ade rezeki, harap sudilah hire kami lagi ye... hihihi


So anyone yang berminat untuk memberi mandat kepada kami
dalam menjayakan majlis anda..
boleh hubungi kami
msg/call/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

okeyh see yaa until the next entry!! 




MERDEKA RAYA EVENT



✿ PACKAGE CUSTOMIZE 

EVENT: MAJLIS AKIKAH & RUMAH TERBUKA 2013
VENUE: TAMAN DELIMA II, JOHOR BAHRU
THEME: MERDEKA RAYA


menariknya event kali ini kerana customer kami En Hairi & wife, Kak yan turut meraikan anak2 yatim..
Mereka juga memberi pengalaman kepada tetamu untuk dip coklat sendiri!! 
memang seronok melihat keterujaan di wajah tetamu2..
Kami doakan semua En Hairi & Kak yan sekeluarga dimurahkan rezeki.. amin..!

kat bawah ni.. ada beberapa gamba yang sempat kami snap di awal majlis..
so enjoy ya!



╰⊰⊹✿ ♥ ♥ EN HAIRI & FAMILY MOMENTS ♥ ♥ ✿⊹⊱╮










╰⊰⊹✿ ♥ ♥ GUESS' MOMENT ♥ ♥ ✿⊹⊱╮



╰⊰⊹✿ ♥ ♥ CHOCOLATE FOUNTAIN & CANDY TREATS MENU ♥ ♥ ✿⊹⊱╮







ツ okeyh.. ini sahaja untuk tatapan kali ini... jumpe lagi di next event!!

kalau uolss ada perancangan nak buat event2 seperti kat bawah ni..
hire lah kami tauu!! kami akan cuba the best utk realisasikan impian uolss!!

Birthday Party
Wedding Ceremony
Engagement Ceremony
House Warming
Majlis Aqiqah
Baby Shower
Gathering
Others


✿ untuk pertanyaan/tempahan 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

TESTIMONIAL

ツ hye again and assalammualaikum dear all!


✿ ini adalah testimoni dari pelanggan yang membeli strawberry & coklat dipping 


sumber : Fb our customer


Sumber : Sumber our customer


ツ Terima kasih sis beli dari kami..
kami gembire sangat bile tau strawberry tu boleh tahan lame! hehe..
dan paling best akhirnye kite leyh jumpe gak kan..
from virtual fren to real friend!
semoga persahabatan kita kekal selamanya ya.. amin..!

kepada strawberry lover yang laen..
kalau berminat untuk beli strawberry terus contact kami ya!




✿Contact Us 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/013698898

TESTIMONIAL

ツ hye and assalammualaikum dear all!



✿ ini adalah testimoni dari event wedding bluepink theme 


hehe.. sebenarnye dah lame dah feedback dari beliau.. tapi kami baru berkesempatan untuk display disini..



Sumber : blog YoungHubby

sumber : Jannah's Blog

Sumber: Twenty Thirteen 's Facebook (Fan Page)



ツ Terima kasih atas comment semua.. kami berterima kasih kerana diberi peluang untuk memeriahkan majlis..!
kepada Bride & Groom to be.. contact kami laju2 ya!
affordable dan berbaloi2!!


✿Contact Us 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/013698898


Wednesday, 18 September 2013

GUESSBOOK-PHOTOBOOTH with the BULLET EXPRESS PHOTO

ツ hye and assalammualaikum dear all!

wah lame tak mencoret kat dada blog ni..! kami hanya sempat update kat instagram & facebook je! kepada yang masih tak follow lagi account instagram kami.. lailailaii.... add kami "twentythirteencrew" dan facebook kami.. "twentythirteen crew" (profile page) dan juga "twenty thirteen" (fan page)..

apa yang terbaru dari kami..?? kami kini telah menambah jenis service event kami iaitu set Guessbook-photobooth with Bullet Express Photo!! haaa... habis je majlis terus boleh selak2 muke2 rakan2 yang menyerikan majlis! tak payah tgu lama2.. kawan2 pon boleh terus dapat gamba mereka!!!

soo.. apa lagi.. cepat2 msg kami untuk memeriahkan lagi majlis anda!! bukan majlis kahwin n tunang je tau.. majlis potong jambul.. harijadi.. house warming.. annual dinner pon boleh! sebut je ape event.. kami akan realisasikan macam "cinderella dapat kasut kaca & gown nya yang cantek" ituuuu!! pling2!! hahahha...

sebelum mengundur diri.. harap terhibur dengan mini video yang kami selitkan kat tepi tu.. hihihi.. and congrats to those yang akan melangkah ke alam perkahwinan.. jangan lupe hire kami tauu!! hihih.. oklah.. see u at at the event party!! 


Wednesday, 17 July 2013

STRAWBERRY PROMOTION AGAINN!!!




Fresh strawberry datang lagi untuk mereka yang berada di johor bahru!! 
strawberry will deliver on 18/8/13
1/2kg = RM20
1kg = RM35


order 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

Monday, 8 July 2013

RAMADHAN PROMOTION


Assalammualaikum semuaa..

diam tak diam.. esok kita dah berpuasa.. bersyukur kerana kita ada umur untuk berjumpa ramadhan pada kali ini.. semoga kita sama2 kuat dan dapat beramal dengan jayanya.. amin..

dan bersempena dengan bulan ramadhan, kami menyediakan dua package khas berbuka puasa iaitu Istimewa Ramadhan dan Ceria Ramadhan..


PACKAGE ISTIMEWA RAMADHAN
✿ RM100 & free kurma
Istimewa Ramadhan adalah package yang diadaptasi dari package DIY.. iaitu khas buat mereka yang ingin menyediakan menu mengikut citarasa dan dekorasi sendiri..


PACKAGE CERIA RAMADHAN
RM250 & free kurma
Sementara package Ceria Ramadhan pula sesuai bagi mereka yang ketiadaan masa dan ingin menjamu keluarga besar yang datang bertandang ke rumah atau sahabat handai atau majlis berbuka puasa yang mempunyai capacity 50 pax.. kuantiti menu untuk package ini adalah sederhana, tidak terlalu banyak dan tidak terlalu sedikit kerana dibuat reka khas untuk bulan ramadhan supaya dapat memberi laluan kepada solat sunat terawikh.. semoga keceriaan dapat dirasai oleh semua rakan2.. 


okeyh.. itu aja untuk kali ini.. jumpe dilain post.. xoxo..


✿ untuk pertanyaan/tempahan 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

Sunday, 7 July 2013

HAPPY BIRTHDAY JULY!!



Hai and Assalammualaikum.. selamat hari jadi kepada JULY!!!
hari ini baru berkesempatan untuk tulis blog.. walaupun dekat instagram dah lame update.. 

okey.. cerita kita pada hari ini mengenai hari jadi kanak2.. semua org pernah jadik kanak2 kan.. macam saya sendiri.. masa saya di zaman kanak2.. sambutan hari jadilah yang akan ditunggu2... almost every year ibu akan raikan dengan menjemput rakan2 kerumah.. memang seronok tengok kawan2 datang meraikan sesame.. kemuncaknya mestilah sesi memotong kek.. teringiang2 lagi lagu hari jadi dari rakan2.. dan juga sesi game iaitu kotak beracun!! hihi.. terima kasih ibu for the lovely and memorable moment!!

dan zaman sekarang kian canggih dan menyeronokan.. jadi disini saya ada share beberapa tema majlis hari jadi yang mungkin menjadi impian kanak-kanak moden sekarang..


1. PIRATE THEME

2. PRICESS THEME

3. MINNE THEME

4. SUPERHERO/SUPERGIRL THEME

5. LEGO THEME

6. FOOTBALL THEME
 


7. COUNTRY THEME

8. ANGRY BIRD THEME

9. BEN 10 THEME

10. CHEF WANNABE THEME


 so.. tulah dia 10 idea birthday birthday party untuk kanak-kanak.. sebenarnya banyak lagi idea2 yang boleh diketengahkan.. soo.. lets ask for ur kids what they wish for their birthday.. and dont be afraid if your kids ask for something that 'ridiculous'.. because the ridiculous can be funny and exciting too!


✿ untuk pertanyaan/tempahan 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987