Wednesday, 17 July 2013

STRAWBERRY PROMOTION AGAINN!!!




Fresh strawberry datang lagi untuk mereka yang berada di johor bahru!! 
strawberry will deliver on 18/8/13
1/2kg = RM20
1kg = RM35


order 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

Monday, 8 July 2013

RAMADHAN PROMOTION


Assalammualaikum semuaa..

diam tak diam.. esok kita dah berpuasa.. bersyukur kerana kita ada umur untuk berjumpa ramadhan pada kali ini.. semoga kita sama2 kuat dan dapat beramal dengan jayanya.. amin..

dan bersempena dengan bulan ramadhan, kami menyediakan dua package khas berbuka puasa iaitu Istimewa Ramadhan dan Ceria Ramadhan..


PACKAGE ISTIMEWA RAMADHAN
✿ RM100 & free kurma
Istimewa Ramadhan adalah package yang diadaptasi dari package DIY.. iaitu khas buat mereka yang ingin menyediakan menu mengikut citarasa dan dekorasi sendiri..


PACKAGE CERIA RAMADHAN
RM250 & free kurma
Sementara package Ceria Ramadhan pula sesuai bagi mereka yang ketiadaan masa dan ingin menjamu keluarga besar yang datang bertandang ke rumah atau sahabat handai atau majlis berbuka puasa yang mempunyai capacity 50 pax.. kuantiti menu untuk package ini adalah sederhana, tidak terlalu banyak dan tidak terlalu sedikit kerana dibuat reka khas untuk bulan ramadhan supaya dapat memberi laluan kepada solat sunat terawikh.. semoga keceriaan dapat dirasai oleh semua rakan2.. 


okeyh.. itu aja untuk kali ini.. jumpe dilain post.. xoxo..


✿ untuk pertanyaan/tempahan 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

Sunday, 7 July 2013

HAPPY BIRTHDAY JULY!!



Hai and Assalammualaikum.. selamat hari jadi kepada JULY!!!
hari ini baru berkesempatan untuk tulis blog.. walaupun dekat instagram dah lame update.. 

okey.. cerita kita pada hari ini mengenai hari jadi kanak2.. semua org pernah jadik kanak2 kan.. macam saya sendiri.. masa saya di zaman kanak2.. sambutan hari jadilah yang akan ditunggu2... almost every year ibu akan raikan dengan menjemput rakan2 kerumah.. memang seronok tengok kawan2 datang meraikan sesame.. kemuncaknya mestilah sesi memotong kek.. teringiang2 lagi lagu hari jadi dari rakan2.. dan juga sesi game iaitu kotak beracun!! hihi.. terima kasih ibu for the lovely and memorable moment!!

dan zaman sekarang kian canggih dan menyeronokan.. jadi disini saya ada share beberapa tema majlis hari jadi yang mungkin menjadi impian kanak-kanak moden sekarang..


1. PIRATE THEME

2. PRICESS THEME

3. MINNE THEME

4. SUPERHERO/SUPERGIRL THEME

5. LEGO THEME

6. FOOTBALL THEME
 


7. COUNTRY THEME

8. ANGRY BIRD THEME

9. BEN 10 THEME

10. CHEF WANNABE THEME


 so.. tulah dia 10 idea birthday birthday party untuk kanak-kanak.. sebenarnya banyak lagi idea2 yang boleh diketengahkan.. soo.. lets ask for ur kids what they wish for their birthday.. and dont be afraid if your kids ask for something that 'ridiculous'.. because the ridiculous can be funny and exciting too!


✿ untuk pertanyaan/tempahan 
call/sms/whatsapp/wechat
0127367161/0136988987

Tuesday, 2 July 2013

WE ON INSTAGRAM!!



haii korang... mai laaa sat... ceq nak habaq ni.. ceq skrg dah boleh ditemui kat instagram.. chewah..! nak ckap utaghaa kunun.. cececehh.. tetiba teringat time stdy kat penang dlu... sonok belaja bahasa negeri org lain ni.. n salah satu kebaikannye.. boleh mengeratkan silaturahim.. hihi.. tu yang time kat penang dlu ramai mak angkat.. :)

okeylah guys.. seee uu theree yaa!